Menneet tapahtumat

Tekoälyseminaari 7.5.2024

Tekoäly kuulostaa tulevaisuuden teknologialta, mutta oletko tiennyt, että se on jo osa arkipäiväämme? Joka päivä tekoäly auttaa meitä monilla tavoilla – olipa kyseessä sitten älypuhelimesi ehdottama reitti kotiin tai verkkokaupan suosittelema tuote.

Tekoälyseminaari tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää, miten tämä vaikuttava teknologia toimii ja kuinka se voi tehdä elämästämme helpompaa ja yritystoiminnasta tehokkaampaa.

Tekoälyn avulla yritykset voivat automatisoida toistuvia tehtäviä, mikä nopeuttaa työskentelyä ja vähentää virheitä. Tämä tarkoittaa, että työntekijät voivat keskittyä luovempiin ja haastavampiin tehtäviin. Lisäksi, kun yritykset käyttävät tekoälyä asiakaspalvelussa, asiakkaat saavat nopeampia ja henkilökohtaisempia vastauksia kysymyksiinsä.

Mutta miten tämä kaikki toimii? Ja miten voit olla varma, että tekoälyä käytetään turvallisesti ja eettisesti? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Tekoälyseminaarissa, joka järjestetään tiistaina 7.5. kello 14.00 Tuurissa Hotelli OnnenTähden auditoriossa. Tilaisuus on suunnattu kaikille tekoälystä kiinnostuneille ja tarjoaa tietoa siitä, miten tekoälyä hyödynnetään eri aloilla.

Ohjelma:

Kahvitarjoilu tilaisuuden alussa klo 13.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 14.00.

Tekoäly, mitä se on ja miksi se on niin iso juttu?
Jussi Rasku, tutkijatohtori, Seinäjoen yliopistokeskus, Tampereen yliopisto

Tekoälyn hyödyntäminen yritystoiminnassa ja käytännön kokemuksia
Immo Salo, Bonairo Oy

Datasta ja teknologiasta vauhtia yrityksen kestävyysmurrokseen
Ville Availa, Double Round Oy

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ilmoittaudu pe 3.5 mennessä!

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa mukaan!